Thirrja e biznesmenit të njohur kosovar: Mos merrni rrugën e migrimit

Biznesmeni i njohur nga Kosova që është pronar i kompanisë “Meka Halal Food”, Burim Piraj ka reaguar pas lajmeve se shumë të rinj po ikin nga vendi. Ai ka bërë thirrje që mos të lëshohet vendi, ndërsa ka treguar se për çfarë ka nevojë tani Kosova. Kompania “MEKA” është e njohur në mbarë botën me produkte shumë cilësore nga mishi i pulës dhe gjedhit. Madje, kjo kompani është e njohur edhe për trajtimin që u bënë punëtorëve të saj, duke u dhënë brenda vitit nga 13 dhe 14 rroga si dhe sigurimin shëndetësor. Shtyp ne rek lame dhe lexo lajmin ep lote.

Leave a Reply