Thaçi: ‘Krejt Amerika më njeh dhe kan respekt pë një politikan si unë’ Albinin se don Amerika se po..!?

Presidenti i Kosovë Hashim Thaqi ka then se ‘Krejt Amerika më njeh dhe kan respekt pë një politikan si unë’ sepse esht i dishem nje lider i vertet i vendit. Mes tjerash ai shtoj se ka punur shum sa ishte kryeminister i vendit e do te punoj edhe si president per te miren e vendit e per te ardhmen e Kosovës ne arenen nderkombetare.Duhet ta shikoni patjetr kete dhe te bindeni për kete shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.

Leave a Reply