Th yen karantinën/ Nisin gj obat për këmbësorët, ja cili është qyteti më i pabindur

Në zbatim të masave kufizuese të shpallura nga Qeveria Shqiptare, për vënien në kontroll të pasojave që sjellin përhapjen e COVID-19, strukturat e Policisë kanë vijuar kontrollet në të gjithë territorin.

Në të gjithë vendin, gjatë 24 orëve të fundit janë evidentuar 74 shoferë që kanë s kelur urdhrin e ndalim qarkullimit, të cilët janë ndëshkuar me heqje të lejes së drejtimit dhe bllokim makine. Këto shifra janë bërë publike nga policia e shtetit ndërsa njoftojnë se masat e marra janë në kuadër të zbatimit të Aktit Normativ Nr. 3, datë 15.03.2020, ”Për marrjen e masave të veçanta administrative gjatë kohëzgjatjes së periudhës së infeksionit të shkaktuar nga virusi COVID-19″.

Po kështu njoftohet se gjatë 24 orëve të fundit janë a rrestuar 2 shoferë, konkretisht në Berat P. H., 44 vjeç, për drejtim makinën në gjendje të d ehur dhe mosbindje ndaj urdhrit të Policisë për shoqërim dhe në Elbasan I. A., 56 vjeç, pasi drejtonte makinën në kundërshtim me urdhrin për ndalim qarkullimi, të cilit gjatë kontrollit iu gjet një a rmë sportive pi stoletë pa leje.

Gj oba ka patur edhe për këmbësorët, ku Durrësi rezulton qyteti më i pabindur.

Gjatë mbrëmjes së djeshme nuk zbatuan urdhrin e dhënë për qëndrimin në banesë pas orës 18:00, 10 persona, konkretisht 9 në Durrës dhe 1 në Tiranë, të cilët qarkullonin me biçikleta apo në këmbë, në oraret e ndaluara, pa ndonjë shkak apo arsye dhe për këtë u ndëshkuan me masën administrative 10.000 lekë.

Strukturat e Policisë vijojnë kontrollet dhe monitorimet pa ndërprerë, me qëllim zbatimin e masave në funksion të parandalimit të COVID-19.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Leave a Reply