Tezja e DHËNDËRlT nga Fieri shkon me të zeza në dasmë, aty NDODHl ajo që s’ua merr mendja

Jemi mesuar qe dasmat te mos mbarojne para ores 3 te mengjesit, por me një dasmë në qytetin e Fierit nuk ka ndodhur keshtu. Pasi ajo nuk ka zgjatur më shumë se dy orë.Gazetari i “Aldo Morning Show” raporton se shkak i mbylljes para kohe të dasmës është bërë tezja e dhëndrit e cila ishte veshur me të zeza JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKOJENI DO BEFASOHENI te plote lajmin shikone dhe lexo tep lote lajmin i cili po el na men rrjetet osciale dh eme gjere nte gjithe rrjetet dhe me gjere nete jgithe rrjetet.

Leave a Reply