Temperatura deri ne -20 gradë po vinë ne Ballkan, Kini kujjdes, ja çfarë mund te ndodh ne vendin ton

Një masë të ftohti polar pritet të prekë Evropën gjatë javës në vijim. Kjo është e dhëna qe del nga pamjet satelitore.Me temperatura nën zero, masa e ftohtë ajrore do të përhapet kryesisht në Evropën Lindore, Qendrore dhe më pak në atë Perëndimore.

Temperaturat e ulëta do të prekin edhe vendet ballkanike, duket se Maqedonia, Kosova do te ken ulje drastike te temperaturave.

Ndërsa Shqiperia pritet qe edhe këtë dimër te shpëtoj me lehtë, pasi temperaturat priten te jen shumë te favorshme shtype rekl,ammeposhte de shiko pajet se cfare thone.

Leave a Reply