Telefoni Juaj Rreziku Më I Madh I Përhapjes Së Koronavirusit, Shkencëtarët Tregojnë Se Çfarë Duhet Të Bëni

Coronavirus vazhdon të përhapet në mbarë botën, dhe ndërkohë që ndiqni lajmet për COVID-19, ka të ngjarë të keni dëgjuar edhe këshillat e shpeshta për larjen e duarve, mbulimin e kollitjeve tuaja dhe zakone të tjera të mira të higjenës.
Por në çdo artikull ka munguar një paralajmërim shumë i rëndësishëm, telefoni juaj! Sipas një analize nga Journal of Hospital Infection, koronaviruset dhe mikrobet e tjera mund të jetojnë në sipërfaqe si qelqi, metali ose plastika deri në nëntë ditë. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply