“Tek Vjehrri Më Rrihnin…”/ Gruaja Tregon Historinë E Saj Rrënqethëse: Më Martuan Me Zor 16 Vjeç

Seanca e ndërmjetësimit në “Shihemi në gj,yq” ka sjellë përballë njëra- tjetrës, nënë e bijë. Historia e jetës së Artës merr tjetër rrjedhë kur ajo martohet me zor nga mamaja e saj.Edhe pse vetëm 16-vjeç, me dëshira dhe ëndrra për të ardhmen, ajo duhet të martohet me burrin që zonja Bukurie kishte pëlqyer. Por kjo ishte një martesë nga e keqja sepse rrezikohej të trafikohej në Greqi ose Itali.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo le.xo..

Leave a Reply