Të rrethuar nga valltare prov okuese e egzotike, këngëtarja shqiptare me të dashurin mbulojnë striptistet me para (Video)

Dua Lipa me të dashurin kanë festuar pas natës së Grammy të rrethuar nga valltare pro vokuese e egzotike.Këngëtarja e njohur shqiptare Dua Lipa, është bërë protagoniste e një videoje që po bën xhiron e rrjetit.Ajo shihet duke i hedhur dollarë striptisteve femra duket se ka hapur një debat mjaft të ash për në internet në lidhje me feminizmin. Madje kritikët kanë bërë thirrje edhe për të bojkotuar muzikën e saj ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply