Të rinjtë tonë po ikin në Gjermani, punëtorët nga Afrika po vinë në Shqipëri..!

Të rinjtë tonë po ikin në Gjermani, punëtorët nga Afrika po vinë në Shqipëri..! ë rinjtë shqiptarë po ikin për ditë e më shumë nga vendi. Dy nga faktorët kryesorë që po i largon nga vendi janë pagat e ulëta dhe kostot e larta të jetesës. Vendi drejt të cilit ata po largohen më shumë është Gjermania. Ndërsa të rinjtë shqiptarë po lënë vendin e tyre, një krah i lirë pune ka ardhur nga Afrika. Punëtorët e parë afrikanë në vendin tonë kanë nisur të vinë. Ata punojnë kryesisht në fushën e ndërtimit.shtypenii ne rekk ,lame shikofoto te tjera..

Leave a Reply