Të prek në shpirt gjyshja e djalit të vogël që ra në pus: Na humbi nga sytë po luante me gjyshin, na ra në gropë dhe nuk….

Gjyshja e djalit 18 muajsh, i cili humbi jetën më 2 qershor 202) në Nea Malgara, Selanik, është në një gjendje të rënduar psikologjike.

Sipas të moshuarës foshnja qëndronte në shtëpinë e tyre do ditë, por disa sekonda që ai i shpëtoi vëmendjes së saj dhe asaj gjyshit, ishin të mjaftueshme për t’u bërë fat ale.

“Çdo ditë foshnja qëndronte këtu. Po shikonim fëmijën. Vajza ime punonte”, tha gjyshja e vogëlushit, i cili së bashku me burrin e saj ishin kujdesur për fëmijën çdo ditë.

“Unë kam mëka tuar padr ejtësisht. Po e kërkonim rrugëve me makinë, me biçikleta, me motor dhe ai nuk dukej askund. Vetëm një fqinj nga këtu e tha të vërtetën: ‘nëse bie në pus fëmija nuk jeton’. Ai po luante me gjyshin e tij atje pasi na iku nga sytë dhe ra në pus,. Ai ra në gropë dhe çfarë ndodhi, ndodhi”, tha gjyshja për mikrofonin e medieve greke.

Leave a Reply