Te ntoi të sh iste fëmijët e saj të m itur në tregun e zi, arr estohet 24 vjeçarja

Një nënë beqare, e cila u përpoq të shi ste vajzën e saj të sapolindur në tregun e zi për shifrën e 12,000 mijë paund (rreh 14 mijë euro) është dë nuar me 4 vite heq je lirie .Nëna Barnokhon Kyzy Rasulzhan, 24 vjeç, u dë nua nga një gjykatë në Moskë pasi ajo u kap duke marrë para nga një klient, i interesuar për blerjen e fëmijëve. E reja u përpoq që të she së dy nga tre fëmijët e saj në rrjete sociale, para se ata të lindin JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply