Të Martuar Për 60 Vjet Gruaja E Tij I Fshehu Sekretin Më Të Pabesueshëm Në Dollap (FOTO)

Një çift në SHBA ka gëzuar një martesë prej 60 vitesh dhe për të qëndruar gjithë këtë kohë bashkë me sa duke u ka mjaftuar vetëm ndershmëria ndaj njëri-tjetrit, përpos dashurisë sigurisht.Pra, burri dhe gruaja ishin shumë të hapur dhe ndanin gjithçka pa mbajtur sekrete nga njëri-tjetri.Pothuajse gjithçka… Sepse gruaja mbante në dollap një kuti këpucësh të fshehur për të cilën e kishte urdhëruar burrin të mos e hapte as të mos e kërkonte kurrë.Dhe burri i saj nuk mendoi për kutinë përgjatë 60 viteve, deri ditën e javës së shkuar kur gruaja e tij u bë keq nga shëndeti dhe mjekët i thanë se ajo nuk do të jetonte edhe për shumë gjatë shtyp ne rek lame dhe lexo lajmin e plote.

Leave a Reply