Te largosh rrudhat vetem nepermjet sodes se bukes ? Ja se si

Shumica e grave marrin trajtime të veçanta të fytyrës për të luftuar procesin e plakjes.

Ka produkte të ndryshme në treg që luftojnë pamjen e puçrave të fytyrës, pikave të errëta, rrathëve të errët rreth syve dhe rrudhave, por shumica e tyre janë të shtrenjta dhe humbin efektivitetin e tyre në një kohë shumë të shkurtër, transmeton lajmi.net..prit 5 sekonda dhe shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply