Të Gjithë E Qeshën Për Shkak Të Peshës, Por Ja Si Duket Tash

Një nënë me mbipeshë vështirë se mund të ecte për shkak të peshës së madhe të saj.Madje, atë edhe e përqeshën për këtë.Ashleigh Munn, 24 vjeçe, nga Skotlanda, fitoi një peshë marra mendëse në ije dhe pothuajse nuk mund të ecte.Atë edhe e përqeshën për shkak të dukjes së saj, por ajo nuk u dorëzua asnjëherë dhe vendosi që…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Leave a Reply