Tani e ka shum seriozisht–Sylë Tahirsylaj jep paralajmërimin e fundit ,nga nesër do të n’dodh…!?

Eksperti dhe profesori i Meteorologjisë, Sylë Tahirsylaj në një prononcim pTr Telegrafin, ka konfirmuar se do të ketë rënie të temperaturave dhe se ditën e nesërme do të bie borë.Tahirsylaj po ashtu ka bërë të ditur se sonte do të ketë erë të fortë.Ndryshe, Komuna e Prishtinës përmes një njoftimi publik ka njoftuar se i ka të kontraktuara kompanitë për mirëmbajtjen e rrugëve urbane e rurale, të cilat do të jenë në terren me të gjitha kapacitetet e tyre.Në njoftim thuhet se ato do të kujdesen që rrugët të pastrohen dhe të jenë të kalueshme, në rast të reshjeve të borës dhe ja inqizimi i ti i plotsë syve ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply