Superjahti luksoz që mund të shndërrohet në një nëndetëse dhe të qëndrojë nën ujë për ditë të tëra

Një super jaht i ri luksoz që po zhvillohet në Itali mund të shndërrohet në një nëndetëse – duke siguruar një intimitet të plotë për të pasurit, të famshmit që duan të zbresin poshtë valëve.Diplomatët dhe shefat e biznesit mund të hyjnë në anije për të mbajtur takime të rëndësishme dhe të përcaktojnë marrëveshje ose traktate në fshehtësi të plotë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni.

Leave a Reply