S’u japin shtëpi me qira prej qenit, çifti i të moshuarve ka një vit që fle në makinë

Historia e një çifti në Gjermani po i habit të gjithë. Prej një viti ata flenë në makinë, pasi nuk u japin shtëpi me qira prej qenit të tyre.
Të paktën kështu thonë ata të dy. Pjesa e pasme e makinës së tyre është e mbushur me rroba, batanije dhe shumë sende të tjera.
Ata quhen Eberhard dhe Magda dhe historia e tyre po o habit të gjithë. Çifti i të moshuarve jeton në rajonin e Bavarisë.
Shumica nuk e kuptojnë vendimin e tyre, por ka edhe nga ata që thonë se duhet ta duan shumë qenin e tyre që kanë vendosur të jenë të pastrehë për qenin e tyre.ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply