Stuhia vd ekjep rurëse ‘Dennis’ shkakton tre viktima në Britani, alarm maksimal në Francë dhe Belgjikë

Në rrugët bregdetare janë të bllokuara për të parandaluar të tjera v iktima nga dallgët deri 20 metra të larta ndërsa është mobilizuar edhe ushtria dhe rezervistë në zona të ndryshme për të siguruar humbjen e jetëve të tjera nga përmb ytjet
Rrit madhesinë e shkrimit Zvogëlo madhesinë e shkrimit
Stuhia ‘Dennis’, një nga ciklonet më të mëdhenj ekstratropikal që janë parë ndonjëherë, po kalon ishujt Britanikë duke fituar fuqi me erërat që kanë arritur në 160 km/orë.
Njësitë e shpëtimit nuk kanë mundur ende të identifikojnë ku fomat e dy burrave që deti i nxorri në brigjet jug-lindore të Britanisë së Madhe si dhe të një vajze në bregdetitn e Brighton.hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply