Stuhia “Ciara” prek dhe Shqipërinë ja cfare pritet te ndodhe me motin

Vendi yne mbetet në periferi të stuhisë “Kiara”, rrjedhimisht moti paraqitet i paqëndrueshëm por me reshje të pakta në Veri-Verilindje.

Dita sotme ishte me shira ne vende te ndryshme dhe vendi yne mbetet në periferi të stuhisë “Kiara”, rrjedhimisht moti paraqitet i paqëndrueshëm por me reshje të pakta Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply