Studimi: maskat kirurgjikale nuk na mbrojnë, ato të duhurat janë në mungesë

Njerëzve u kërkohet vazhdimisht të marrin masa parandaluese për të siguruar jetën e tyre dhe shëndetin.

Thirrje të shumta janë bërë kryesisht në vendet e prekura nga virusi.

Një ndër format e parandalimit është edhe përdorimi i maskave kirurgjikale për të cilat u krye një vlerësim lidhur me efikasitetin.

Edhe Mbretëria e Bashkuar po përgatitet për një pandemi të mundshme të gripit.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply