Stresi koncert mbas koncerti në Itali / Nëna e Stresit bën gjestin emocionues për të birin: Çdo ditë lutem….(FOTO)

Arkimend Lushaj, i njohur ndryshe, si Stresi, është një nga reperët më të suksesshëm dhe më të komentuar në me medien rozë.Ai se fundmi është i ngarkuar me koncerte të një pas njëshme në Itali.I gjendur në këtë situatë, Stresi ka postuar dicka ndryshe në Instagram, një foto të bisedës me nënën e tij.

Leave a Reply