Sot janë shumë të njohura, por a i njihni dy vogëlushet në fotografi?

Të dyja moderatore, por njëra prej tyre nuk u ndal më kaq, ajo ka testuar veten edhe si këngëtare.Flasim për dy bukuroshet e ekranit tanimë të njohura jo veç në Shqipëri por edhe në Kosovë.Të dyja motrave mbase po iu pëlqejnë djemtë kosovar. Marina veç se është bërë nuse Kosove, e Luana pritet të bëhet shumë shpejt ja dhe video ekeni me poshte do befasoheni:

Leave a Reply