Sondazh: A mendoni se do ta fitojë Arben Vitia Komunën e Prishtinës! PO/JO

Sondazh: A mendoni se do ta fitojë Arben Vitia Komunën e Prishtinës! PO/JO

Sondazh: A mendoni se do ta fitojë Arben Vitia Komunën e Prishtinës! PO/JO

Na tregoni me komente se a do ta fitoj Arben Vitia Komunen e Prishtines
Ne kete sondazh behet fjal per Arben Vitine dhe Komunen e Prishtines.

Ai eshte kanditat per Kryetar te Komunes se Prishtines
Facebook Twitter LinkedIn Tumblr Pinterest Reddit VKontakte Share via Email Print