“S’mund të flas për gjëra shumë afër zemrës”/ Enca bën reagimin prekës pas ndarjes nga jeta të babait (FOTO)

Këngëtarja e njohur, Enca Haxhia ka falenderuar të gjithë miqtë dhe dashamirët që i kanë qëndruar pranë në këto çaste të vështira që është duke kaluar ajo dhe familja e saj, pas hum.bjes së të atit, Sokol Haxhia.

Përmes një postimi në rrjetet sociale këngëtarja shprehet se e ka të vështirë të flasë për “gjëra që i ka afër zemrës”, duke mos e zgjatur shumë mesazhin e saj.ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply