Skandaloze: Gjykata Speciale ia konfiskon Thaçit telefonin me sticker të UÇK-së

Gjykata Speciale ia ka konfiskuar Presidentit Hashim Thaçi telefonin me sticker të UÇK-së.nga burime të sigurta se kjo gjykatë ka reaguar posa Thaçi e ka bërë një postim dje me fotografinë me telefonin ku është logo e UÇK-së. Këtë fotografi e kishte postuar para pak kohësh edhe djali i Presidentit, Endrit Thaçi, në Instagram, mirëpo ai e ka Instagramin privat dhe Gjykata nuk kishte bazë të mjaftueshme për konfiskim.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply