‘S’jeni Shqiptarë Nëse Keni Frikë Covid-19’, Robert Berisha Fton Fansat Në Koncert

Pavarësisht përhapjes së gjerë të Koronavirusit në shumë vende të botës dhe rrezikut që ai përmban, këngëtari i njohur Robert Berisha ka publikuar së fundmi në rrjetet e tij sociale, video nga Amerika ku iu bën thirrje fansave t’i bashkohen në koncert. Sipas tij shqiptarët e vërtetë nuk kanë frikë nga Koronavirusi.
Roberti ka publikuar në Instastory informacione jo të sakta në lidhje me Koronavirusin, i cili është rreziku kryesor që po shqetëson sot jo vetëm Shqipërinë, por të gjithë njerëzimin.
Sipas shkrimit të publikuar nga ai, nëse nuk ndodheni në Kinë dhe nuk e keni vizituar në një të kaluar të afërt duhet të largoni 94% të shqetësimit.ja dhe
рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply