Sirianët futen në Kosovë, pronari i një restoranti bën veprimin njerëzor

Kosova po vazhdon të jetë si rrugë lidhëse e sirianëve të cilët destinacion kanë vendet e Bashkimit Evropian.Rreth 11 sirianë, sot u strehuan në një restorant të Podujevës.Pronari i këtij biznesi (“Ora”), Ditar Hoti bëri një veprim njerëzor.Ai iu dha ushqim e pije këtyre shtetasve, shkruan IndeksonlinePo ashtu mësohet se nuk është hera e vetme që pronari i këtij biznesi i ka ndihmuar sirianët, ai i kishte ndihmuar edhe në disa raste tjera.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply