Sikur Të Mos Ishin Inçizuar Këto Momente Nuk Do Ti Besonit Se Kanë Ndodhur

Kamerat në epokën moderne cilësohen si “syri i botës”. Falë tyre, ne mund të shohim ngjarje e ndodhi të llojllojshme, prej atyre më të zakonta, e deri në pazakonshmëri, sikundër është rënia e një helikopteri befas.

Megjithatë, një përmbledhje e videove, e ngarkuar në platformën në ‘Youtube’, tregon ndodhitë më të pazakonta, që do cilësoheshin si gojëdhëna nëse nuk do të ishin argumentuar me pamje duke shty,pur mbi rekl,a men me pos,hte dhe sh,iko vide,on.

Leave a Reply