Shtëpia Super Luksoze Në Qendër Të Prishtinës Që Nuk Po Guxon Askush Të Jetojë Brenda Sajë, Ja Arsyja !

Pasi u rregullua nga brenda dhe jashtë në tërësi shtëpia e një familje Kosovare nuk u bë asnjëherë e banueshme.Ajo ka një lokacion shumë të mirë dhe të përshtatshem për jetesë si dhe është bërë një investim shumë i madhë në atë objektë mirëpo familjarët kanë frikë të futen dhe të jetojnë brenda sajë pasi që ata besojnë se në të nuk është diqka në rregull.” Lëvizin perdet, bien karriket pa i prekur askush,thyen dritaret” ka thënë një antare e kësaj familje. Më poshtë duke sht ypur ne re klamen me poshte e keni vid eon e plotë ;

Leave a Reply