Shqiptarja Gjen Një Shishe Në Plazhin E Shqipërisë, Letra Brenda E Lë Pa Fjalë

Një vajzë i ka treguar se ka përjetuar një ngjarje që zakonisht jemi mësuar ta shikojmë në skenat e filmave.Ajo thotë se ka gjetur një shishe në det tek ‘’Gjiri i Lalzit’’ dhe se brenda kësaj shisheje ishte një letër ku ishtin shkruar disa dëshira.Po ashtu ajo tregon se në këtë letër shkruheshin dëshirat e një djali të vogël, i cili sipas saj nuk mund të ketë qenë më i madh se 10 vjeç.Ajo tregon për letrën që e gjeti brenda shishes në plazh JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply