Shqiptarit I Marrin Makinen Me Karotrec Ne Duseldorf, Arsyeja Do T’iu Le Me Goje Hapur

Në Düsseldorfer Königsallee, duket se është e rëndësishme të tregoni se çfarë keni në xhep.Edhe njerëzit që duan të tërheqin vëmendjen me makinat e tyre luksoze tërheq bulevardin e njohur ndërkombëtarisht. Midis tyre janë gjithnjë e më shumë të tillë, të cilët ulin në mënyrë të paligjshme makinat e tyre, vendosin goma super të gjera dhe ndryshojnë motorët dhe sistemet e shkarkimit.Shty,pe rek.lam.en dhe vazdho lexo.

Leave a Reply