Shqiptari Zbulon Hajmalinë E Vendosur Në Jastëk,Pas Ndarjes Se Qiftit

Shqiptari zbulon hajmalinë e vendosur në jastëk, ndarja e burrit dhe gruas, vetëv rasja… Në rrjetet sociale të shqiptarëve të Maqedonisë Veriore tregon se si po bëhen magjitë tek komuniteti i tyre. Aty shihet se si një person zbulon ‘hajmalinë’ e vendosur në jastëkun e fjetjes,Sipas tij, këto janë sehiret për ndarje të burrit dhe gruas si dhe për vetëvr asje të burrit ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply