Shqiptari që jeton në Zvicër, jep 10 mijë franga për ta ndërtuar xhaminë në fshatin e tij në Kosovë

Florent (Sejdi) Ademaj, nga fshati Murademë i Prizrenit që jeton e vepron në Zvicërr ka dhënë 10,000 euro për ndërtimin e Xhamisë në fshatin e tij Muradem thuhet në njoftimin e Bashkësis Islame në Prizren.Ai ka ardhur prej shteti ku jeton, vetëm për këtë akt, pra për të dhënë kontributin e tij.

Florenti dhe babai i tij, Sejdia, janë të njohur për kontributin e tyre bëmirës edhe në xhami të tjera e projekte të ndryshme, transmeton JOQ Kosova. JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply