Shqiptari Po Habit Botën, Mori Nusen Me 4 “Shlepera” (VIDEO)

Qyteti i Fierit vazhdon të befasojë me ceremonitë e pazakonta të marrjes së nuses ditën e dasmës. Këtë herë dhëndri ka përdorur 4 vinça për të marrë nusen e tij.

Pamje tepër të veçanta në rrugët e qytetit të Fierit, kanë tërhequr vëmendjen e kalimtarëve të rastit. Të stolisur me simbolet e dasmës, katër vinçat për rreth një orë dhuruan spektakël paraditen e së dielës duke shty,pur mbi rekl,a men me pos,hte dhe sh,iko vide,on.

Leave a Reply