Shqiptari Hap Piceri Me Emrin ERDOGAN,Gjendet Në ..

Në një ambient tregtimi shkruhet gomisteri, por shiten fruta-perime.Në Harkun e Bërdicës asfalti është i një cilësie të tillë, sa grryhet me këpucë. Në Memlisht të Pogradecit kazani i plehrave është vënë ekzaktësisht në një vendqëndrim autobusi.Një piceri ka marrë emrin e presidentit turk, Recep Tayyip Erdogan shty,pe relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply