Shqiptarët vendosin/ Elvis Naçi meriton titullin PERSONAZHI I VITIT 2019

Plot 37,837 qytetarë shqiptarë votuan për personazhin e tyre të preferuar nga 13 emrat e përzgjedhur nga redaksia e JOQ Albania, të cilët vinin nga fusha të ndryshme të jetës dhe kanë qenë protagonistë në ngjarjet më të bujshme që kanë ndodhur përgjatë këtyre 12 muajve, duke dhënë kontributin e tyre, secili sipas fushës që mbulon shtype rekl, am dhe shiko videon

Leave a Reply