Shqiperia I Ka Plotsuar Kushtet, Duhet Te Hapen Negociatat Patjeter

Pas një takimi me kryeministrin e Kroacisë, Andrej Plenkovic, kancelarja gjermane, Angela Merkel, ka shprehur mbështetjen e saj përçeljen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Gjatë konferencës me homologun kroat Plenkoviç, ndërsa kanë folur për samitin e Ballkanit Perëndimor në Zagreb per me teper hap foton apo videon ne vazhdim.Ju faleminderit per mirkuptim.Merkel ka prekur dhe temën e nxehtë të hapjes së negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.Kancelarja është shprehur se Shqipëria ka plotësuar shumë kërkesa që iu vendosën si kritere, sakaq edhe për Maqedoninë e Veriut kujton se e ka plotësuar kushtin që bllokonte deri tani çeljen e negociatave, arritjen e marrëveshjes me Greqinë për çështjen e emrit. Shtyp ner ke lame dhe lexo lajmin ep lote.

Leave a Reply