Shqίpërία është gati/ E Fundit: BE jep një “PO” të mαdhe Rαmës, brendα pak ditësh…

Shqίpërία kα bërë progres shumë të mαdh drejt Europës.

Ambasadori i BE-së, Luigi Soreca deklaroi se Shqipëria brenda kohe do të zhvillojë tryezën e parë ndërqeveritare.

“Rama ka marrë një “PO” të madhe nga Bashkimi Europian, jemi afër një momenti shumë të rëndësishëm për të ardhmen e Shqipërisë drejt Europës. Shqipëria ka bërë shumë progres dhe tani është pranë momentit për fillimin e negociatave”, tha Soreca.