“SHPIRTIN JAP PËR FAMILJEN” PUNON 20 ORË NË DITË PER TE SIGURUAR KAFSHATEN E GOJES..!(VLDEO)

Sakrifica e babait: Punon 20 orë në ditë duke mbledhur bidonë. “Shpirtin jap për familjen”(Video)
Historia e familjes Saraçi u trajtua në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët” këtë të premte. Familja ka një histori trishtuese.

Jo vetëm që banojnë në një barake por detyrohen të mbledhin nëpër kazanët e mbeturinave bidonë për të mbajtur frymën gjallë në Karbunarë të Lushnjes.
Kryefamiljari, Petriti sakrifikon më shumë duke punuar 20 orë, ditë dhe natë për të siguruar një thes me miell çdo muaj, ndërsa gruaja dhe vajza punojnë tokën dhe kullosin ca dhi. Ata kanë rrëfyer vetë historinë e tyre dhe vështirësitë që hasin çdo ditë ku lufta më e madhe është ajo me urinë vazhdo artikuIIin e pIote posht.

Leave a Reply