‘Shpërthen’ Arjan Çani: Kush dreqi është Elvis Naçi? Le të shkoj në rrotë të samës (Video)

Prezantuesi nga Shqipëria, Arjan Çani ka habitur ndjekësit e tij me një foto që ka hedhur disa minuta me parë në faqen e tij në rrjetin social Facebook.
Arjan Çani, i cili njihet për deklaratat e tij që bëjnë bujë mediatike, kësaj radhe ka shpërthyer kundër humanistit shqiptar Elvis Naçi, shkruan Albanienshow ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni:

Leave a Reply