Shpat Kasapi puthet me ish të dashurën. Kjo këngëtare ishte ish e dashura e tij (VIDEO)

Shpat Kasapi puthet me ish të dashurën. Kjo këngëtare ishte ish e dashura e tij.Shpat Kasapi puthet me ish të dashurën “live” në emisionin “Kojshia Show”.

Këngëtarja Ardiana Dili ka pohuar se ka qenë ish e dashura e Shpat Kasapit duke mos hezituar dhe të puthet “live” me të shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply