Shpat Kasapi I Shka.Tërron Karierën Aferdita Dreshaj Duke I Publikuar Video Nga Dhoma Që Kishi…

Sic dihet nga e kaluara Shpat Kasapi dhe Aferdita Dreshaj ishin ne nje lidhje por pastaj rrjedhen shum gjera dhe ato u ndan.Dhe se fundmi Aferdita u martuar me Jakup Kindl dhe mu per kete Shpati u nervozuar dhe si kunderpergjigje , ai u hakmorr duke publikuar foto dhe video nga e kaluara ku shihen ato sebashku ne shtrat shtype rekl,am qe eshte shfaqur menjehere nder kete shkrim dhe pas disa sekondave shiko vide,on

Leave a Reply