Shoferi sheh djalin e vogël duke qarë kur hipën në autobus. Por ja çfarë bën ai kur i sheh duart fëmijës

Shoferi i autobusit në pasqyrën e pasme vuri re se një djalë i vogël qante në heshtje. Kur e pyeti atë çfarë kishte, ai i tregoi duart e tij të ngrira. Shoferi menjëherë i mori dorezat e veta dhe i vendosi ata tek djaloshi i vogël duke thënë: “Do të bëhesh mirë.”

Pasi e çoi ​​djalë e vogël në shkollë, ai mori autobusin në një ndalesë të pazakontë. Ai siguroi kapele dhe doreza për djalin e vogël, duke u zotuar për të siguruar që ai kurrë nuk do të duhet të ngrinte në të ftohtin e hidhur shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video:

Leave a Reply