Shkon për të bërë mësuar gjininë e binjakëve në maternitet, i ikën truri nga ajo që i thonë mjekët

Një grua në Çeki mendonte se priste dy binjak, por ka mbetur pa fjalë në momentin që ka parë ekon. Barku i saj ishte më i madh seç duhej, por as mjekët nuk e mendon se gruaja do të sillte në jetë 5 fëmijë.Kur u vizitova herën e parë më thanë se do bëhesha me binjak, por kush shkova për të mësuar gjininë e tyre, më thanë se nuk pres dy fëmijë, por pesë. Nuk e prisja, por mund të them se isha shumë e lumtur kur ma thanë”,- ka thënë gruaja.Shty,pe rek.lam.en dhe vazdho..

Leave a Reply