Shkoi te shiste një orë të vjetër që e kishte blerë në 1974-n , i “bie të fikët” kur i thone vlerën qe kishte (Video)

Ai e kishte blerë Roleksin në 1974-n për 345.97 dollarë dhe mendonte se tashmë, është një orë e vjetër, por kur e nxori në një ankand sendesh të përdorura, burrit gati i ra të fikët në momentin që mësoi sesa vlente: plot 400 mijë dollarë. Dhe nuk mbaroi këtu, sepse pas verifikimeve u pa se ora ishte në gjendje mjaft të mirë, dhe kjo bëri që vlera e saj të rritej nga 500 mijë deri në 700 mijë dollarë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni:

Leave a Reply