Shkoi të mblidhte para për nënën e sëmurë, vajza mëson “Live” në emision se ajo ndërroi jetë

Jeta shpesh është e pamëshirshme. Ky është momenti kur një vajzë 14-vjeçare mëson live në një show televiziv se e ëma ka ndërruar jetë. Vajza ishte duke bërë apel në televizion për të mbledhur fonde për nënën e sëmurë me diabet. Mirëpo, e mitura mori lajmin se e ëma kishte ndërruar jetë pasi e kishte parë që e bija kishte kaluar në raundin pasardhës të shfaqjes televizive. JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON e plote e cila po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere ne te gjiteh rrjetet dh eme gjere.

Leave a Reply