Shitet Iphone X cmimi vetem 200 euro nxito sasi e limituar

Me rastin e hapjes se Mobi Shopit tone te ri ne kemi bere nje ofert promocionale

Shiten Iphone X me vetem 150 euro sasia eshte vetem 100 copa sepse dyqani jone e ka emrin Mobi Shop 100Kosova

Per me shume shtypeni relanmen e meposthme dhe merr numrin kontaktues te mobi shop 100Kosova ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni:

Leave a Reply