Shikoni çka i ndodh priftit pasi tha, se gratë e trasha nuk shkojnë në parajsë (VIDEO)

Një prift brazilian që po jepte predikimet e tij në vend përgjatë një feste u shty nga skena derisa i folte masës. Ngjarja ka ndodhur në Sao Paulo të Brazilit.Incidenti ndodhi pasi një grua arriti t’iu ikte rojeve. Ajo iu afrua Atit Marcelo Rossi përgjatë ceremonie në selinë e Cançao Nova, komunitet katolik brazilian i njohur për transmetime të materialeve fetare në internet.Siç supozojnë mediet e huaja, incidenti ka ndodhur pas deklarates se “gratë e shëndosha nuk kanë vend në parajsë” ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply