Shikoni Çfarë Vozitje Ek streme I Bën Veturës 60-Vjeçarja Shqiptare

Ajo për tre muaj mori patentë shoferin.Nëna e shtatë fëmijëve, Fidane Duka nga fshati Komsi në Mat tha se vetura është për djemtë, jo për pleqtë, por është e detyruar që të lëvizë shpesh për të bërë pazarin dhe për të dërguar bylmetin nga fshati në qytet Sht ype re ekl.a amen me po shte dhe shiko vijdeon e plote.

Leave a Reply