Shikoni çfarë po ndodh në plazhet turke, qindra njerëz në ujë duke pritur shpëtim (foto)

Zjarrët e tërbuara që kanë goditur rajonin e Antalyas në Truqi mbollën katastrofën duke lënë pas së paku 4 të vdekur, qindra të plagosur dhe tmerri i pikturuar në sytë e njerëzve që ishin në rrezik nga një çast në tjetrin për të humbur gjithçka, madje edhe jetën e tyre./Pamjet meP0SHT.

Imazhet tronditëse po bëjnë orët e fundit xhiron e internetit dhe tregojnë njerëzit që u arratisën dje në plazh, për të mbrojtur veten nga zjarri. Imazhet e grekëve dhe turistëve të lodhur duke pritur për shpëtim janë me të vërtetë tronditëse